ERASMUS PLUS INGILTERE 2 / SOUTHAMPTON PROJEMIZ

SEFA ATAKAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VE TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ERASMUS PLUS+ İNGİLTERE/SOUTHAMPTON ÖĞRETMEN EĞİTİM  PROJEMIZ TAMAMLANDI.

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ERASMUS + İNGİLTERE/SOUTHAMPTON EĞİTİMİMİZ TAMAMLANDI

İskenderun Sefa Atakas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmenleri AB Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve finanse edilen Erasmus Plus Öğretmen eğitimi projesi kapsamında İngiltere´nin Southampton kentinde "İngilizce eğitim ve öğretiminde yeni yöntem,teknikler ve metodoloji" eğitimimi başarıyla tamamladılar.İngiltere'nin önemli öğretmen eğitim kurumlarından biri olan "The Lewis school of English" eğitim kurumunda İngilizce öğretmenlerine yönelik eğitim aldılar.Aynı zamanda İngiltere Southampton'da eğitim merkezlerini,tarihi ve turistik yerleri tanıma ve inceleme imkanları buldular.Avrupadan farklı ülke ve eğitim kurumlarından gelen öğretmenler ile işbirliği imkanları buldular.Bu projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklendi ve finanse edildi.www.ua.gov.tr. İlgili Erasmus plus projesi okulumuz İngilizce öğretmeni ve Erasmus plus proje koordinatörü Abdullah BARUT tarafından koordine edildi.

28-03-201903-04-201927-03-201927-03-201927-03-201927-03-201908-02-2018erasmus ingiltere ayağıerasmus ingiltere ayağıerasmus ingiltere ayağıerasmus ingiltere ayağı

Yayın: 09.03.2020 - Güncelleme: 10.03.2020 12:14 - Görüntülenme: 550