ERASMUS PLUS YAYGINLASTIRMA FAALIYETLERIMIZ

İSKENDERUN SEFA ATAKAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VE TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ERASMUS + EĞİTİM PROJELERİMİZ HATAY İLİ  , İSKENDERUN İLÇESİ , OKULLAR GENEL  TANITIMI & YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİMİZ

A: TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ERASMUS + EĞİTİM PROJELERİMİZ HATAY İLİ TANITIM & YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİMİZ 1

www.ua.gov.tr

Okulumuz İskenderun Sefa Atakaş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Erasmus+ Programı Ana Eylem 1: Ka 101 Programı   Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Projesi "Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (Ipa) İnsan Kaynaklarının geliştirilmesi operasyonel Programı & Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ve Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı mali ve idari desteğinde Okul Eğitim Personel Hareketliliği —" Öğretmen Ve Öğrenci Motivasyonu Ve Gelişimi İçin Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçi Yaklaşımlar Ve Ufuklar"  adlı projemiz kapsamında Hatay ili İskenderun, Arsuz, Payas, Belen, Hassa ilçelerindeki  özel ve devlet okullarından yaklaşık 160 öğretmen ve idareciye okulumuz konferans salonunda  ka 101 okul eğitim personeli hareketliliği projesi, Türkiye Ulusal Ajansı faaliyetleri ve tanıtımı,AB projeleri ve Erasmus plus projeleri ile ilgili kapsamli sunum okulumuz İngilizce öğretmeni ve Erasmus plus proje koordinatörü Abdullah Barut tarafından koordine edilmiş ve yapılmıştır.İlgili Erasmus plus projeleri  okulumuz İngilizce öğretmeni ve Erasmus plus proje koordinatörü Abdullah BARUT tarafından hazırlandı ve  koordine edildi.

BErasmus + öğretmen eğitim faaliyetleri projelerimiz için  yayginlastirma faaliyetlerimiz 2

Okulumuz tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye Ulusal Ajansı ve ÇSGB IPA kaynakları tarafından onaylanan ve desteklenen Erasmus plus öğretmen hareketliliği (Erasmus plus ka101) proje faaliyetleri hakkında okulumuz idarecilerine,öğretmenlerine , personeline ve aynı zamanda yaz mesleki çalışmaları için okulumuz da bulunan farklı il ve ilçe okullarından öğretmenlere okulumuz İngilizce öğretmeni ve Erasmus + proje koordinatörümüz Abdullah BARUT tarafından Erasmus plus bilgilendirme toplantısı ve sunumu yapıldı.

C: ERASMUS PLUS TANITIM & YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİMİZ 3

İskenderun Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  okul müdürü Fatin  Rüştü Uygur başkanlığındaki okul proje ekibi ile okulun 2015 yılında tamamlanan  ve 2016 yılı için yeni onaylanan AB eğitim projeleri hakkında  bilgi vermek amacıyla il milli eğitim müdürümüz sayın Kemal KARAHAN´ı ve İskenderun ilçe milli eğitim müdürü sayın Ahmet GÜVEN´i ziyaret ettiler. 2015  Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği   Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında Okulumuz öğretmenleri  İngiltere,Fransa ve Hollanda´da " Uluslararası kurumsallaşma, eğitim ve öğretimde yeni yöntem ve metotlar" adlı  hizmet içi kurslarına katıldılar.  Tüm proje finansmanı Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edildi.2016 yılı için Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında yer alan  "Öğretmen ve Öğrenci motivasyonun gelişimi için eğitimde yeni yaklaşımlar ve ufuklar"isimli  projemiz kabul edilmiş olup Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı IPA IV İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında hibe almaya hak kazanmıştır.Öğretmenlerimiz 2016 yılında İrlanda,Malta ve Hollanda´da eğitim çalışmalarına katılacaklar.Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ mesleki okul eğitimi personel ve meslek lisesi öğrenci   hareketliliği faaliyeti kapsamında yer alan  "Denizcilerin Avrupa´da Eğitimi "isimli  projemiz kabul edilmiş olup öğretmen ve öğrencilerimiz 2016 yılında  İspanya ve Almanya´da eğitim çalışmalarına katılacaklardır.Erasmus + plus eğitim projelerimiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmekte ve finanse edilmektedir.İlgili Erasmus plus projesi okulumuz İngilizce öğretmeni ve Erasmus plus proje koordinatörü Abdullah BARUT ve Kimya Öğretmenimiz Hüseyin UZUNGELİÇ tarafından hazırlandı ve  koordine edildi.

03-04-201927-03-201927-03-201908-02-201804-01-201804-01-201804-01-201804-01-201804-01-201828-09-201728-09-201728-09-201728-09-201728-09-201728-09-2017

Yayın: 09.03.2020 - Güncelleme: 10.03.2020 09:31 - Görüntülenme: 524