HATAY / İSKENDERUN - Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

NESLİHAN BAKIR - OKUL MÜDÜRÜ

Malatya ,Hekimhan ilçesi 1981 yılında doğan okul müdürü Neslihan BAKIR ilk,orta ve lise eğitimini Malatya,Hekimhan´da tamamladı.Üniversite eğitimini Ankara Gazi üniversitesinden mezun olarak tamamladı.İlk görev yeri Rize Halk eğitim merkezidir.Sırasıyla Hatay Kırıkhan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 5 yıl idareci olarak görev yaptı.2016 yılında Hatay İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak 2016 yılında göreve başladı.Aynı okulda müdür başyardımcısı olarak görevine devam etti.Temmuz 2022 tarihinde İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü olarak atandı.Okul müdürü Neslihan BAKIR hem il içinde hem de bakanlık bünyesinde mesleki ve idarecilik  alanlarında farklı hizmetiçi eğitim ve çalışmalarına katılmıştır.Evli ve 2 çocuk annesidir.