Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

03266452020
03266452008
Adres
SEFA ATAKAŞ DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DENİZCİLER MAHALLESİ MEHMET AKİF ERSOY CADDESİ NO138 İÇ KAPI NO1 31200 İSKENDERUN / HATAY
Vizyon
Ülkemiz ve dünya deniz ticaret filosuna meslek eğitimi yolu ile (gemi adamı yetiştirerek) hizmet sunmak ve denizcilik eğitimi veren yüksek öğretim kurumlarına taban teşkil etmek için varız. Denizcilik eğitimi verirken, sürekli yeni bilgilere ulaşmaya çalışır, deniz ticaret sektörü ile ilişkileri artırarak toplumun kalkınmasına sürekli olarak katkıda bulunuruz.
Misyon
Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak, Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda dünya denizcilik sektöründe rekabet edebilmek için IMO standartlarını yakından izleyerek, ülkemiz ve dünya ticaret filosuna, bilgi ve beceride rekabet gücü yüksek gemi adamı yetiştiren kurum olacaktır.
DOĞALGAZ ELEKTRİK
9.2 km