Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.9.sınıflar birincisi 9&D ,10.sınıflar birincisi 10&F,11.sınıflar birincisi 11&B sınıfı olmuştur.Kazanan sınıfları ve öğrencileri tebrik ediyoruz, bilgi yarışmasını düzenleyen okulumuz Türk Dili ve edebiyatı zümresi öğretmenleri Kemal Kalaycı, Öznur Sepetçi ve Bekir Vural'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuz müdür başyardımcısı Neslihan Bakır ve beraberindeki Denizcilik alanı bölüm öğretmenleri ile İskenderun Liman başkanı Hüseyin Demir'i makamında ziyaret ettiler.Okul ve denizcilik sektörü arasında işbirliğinin geliştirilmesi konusunda görüşmeler yaptık ve okulumuzda yapılan yeni Gemi yapım atölyesi ve bölümleri ve Denizcilik kursları hakkında bilgilendirme yapıldı.

KARAAĞAÇ HAYRİYE CAN KİREÇÇİ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER,OKULUMUZ DENİZCİLİK VE GEMİCİLİK ALANI ÖĞRETMENLERİ BÖLÜM VE ALAN ATÖLYELERİ, SINIFLARI VE BÖLÜMLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE TANITIM YAPTILAR.

Şbt

Okulumuzda Beden eğitimi öğretmeni Engin Canımoğlu koordinatörlüğünde düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası tamamlandı ve 9A,10A ve 11D sınıfları turnuvayı 1.olarak tamamladılar.Şampiyon olan takım oyuncularına ödülleri törenle verildi.

Şbt

MESLEK LİSELERİ AİLELERİ İLE BULUŞUYOR KAPSAMINDA 12 AİLEMİZE " ÇOCUKLAR İÇİN BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI " ve "HAKLARIMI BİLMEK VE KULLANMAK İSTİYORUM" KONULU BİLGİLENDİRME YAPILDI VE TANITIM BROŞÜRLERİ DAĞITILDI.

Şbt

Okulumuzda 24.02.2022 tarihinde T.C.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilisi uzman klinik psikolog tarafından"güvenli internet ve bilinçli sosyal medya kullanımı" konulu öğrencilerimize seminer verildi ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Merhum Sefa ATAKAŞ'ın değerli eşi sn.Nermin ATAKAŞ hanımefendi okulumuzu ziyaret etti.Okul idarecileri tarafından karşılanan Nermin ATAKAŞ hanımefendi okulumuzun yeni yapılan Gemi yapım atölyesini ziyaret ederek bölüm öğretmenlerinden bilgi aldılar.Okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından okulumuzun denizcilik simülasyon uygulamalı laboratuarı, Görsel Sanatlar atölyesi,Fen laboratuarı ve diğer birimler hakkında bilgi verildi.Nazik ziyaretlerinden ve okulumuza verdiği desteklerden dolayı Nermin ATAKAŞ hanımefendiye okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla okulumuzda matematik öğretmeni Hatice ÇÖRTÜK ve görevli öğrenciler tarafından okulumuz bahçesinde kutlama programı düzenlendi.Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.Okul aile birliği yönetim kurulu tarafından okulumuz  öğretmenleri için kutlama yapıldı.Okul müdürü Fatin Rüştü UYGUR ve okul idarecileri günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.Okulumuz hayırseveri Recep ATAKAŞ ve İskenderun Belediye başkanı Fatih TOSYALI 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla okulumuz öğretmenlerine kutlama çicekleri gönderdiler.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut ÇERKO, Şube Müdürü Mustafa TEKDEMİR ve İskenderun Liman Başkanı Hüseyin DEMİR okulumuzu ziyaret ettiler.Okul Müdürü Fatin Rüştü UYGUR,Okul müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından okul ve birimleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.Proje yürütme kurulu toplantısı yapıldı.

Okulumuz da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Kemal Kalaycı tarafından görevli öğrencilerimiz ile birlikte okulumuzda kutlama programı düzenlendi.Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.Gün ile ilgili pano hazırlandı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gemi yapımı öğretmen ve öğrencileri okulumuz hayırseveri Recep Atakaş tarafından yaptırılan yeni ve modern Gemi yapımı atölyesinde son teknolojik imkanları kullanarak ilk tekne üretimini başarıyla tamamladı.Okulumuza yeni ve modern Gemi yapımı atölyesini kazandıran hayırseverimz Recep Atakaş'a ve büyük emeklerinden dolayı tüm Gemi yapımı öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Okulumuz E-Twinning proje ekibi  "Reflect the process of the pandemic in your country to your creative story!" adlı E-Twinning projesi ile Türkiye Ulusal Ajansı ulusal kalite etiketi ödülünü kazanmıştır.

İskenderun kaymakamı İskender Yönden,İlçe milli eğitim müdürü Kemal Köseoğlu ve İskenderun Liman başkanı Hüseyin Demir okulumuzun proje okulu olması dolayısıyla ziyaret ve incelemelerde bulundu.Okulumuzda yapılan yeni atölye binası hakkında okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgi aldılar.Okulumuz adına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI  TELAFİDE BEN DE VARIM PROGRAMI İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİLERİ İNTERNET SİTESİNDE BULABİLİRSİNİZ.