İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi kariyer günleri kapsamında okulumuz eski mezunlarından İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Hasan İlker DEMİRYÜREK ve Kocaeli Üniversitesi mezunu Ali KUŞ okulumuzu ziyaret ederek Denizcilik ve Gemicilik endüstrisi ve sektörü hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yaptılar.Okul müdürü Neslihan BAKIR tarafından okulumuz birimleri hakkında bilgi verdi.Öğrencilerimize yaptıkları bilgilendirmeden dolayı değerli mezunlarımıza teşekkür ediyoruz ve denizcilik sektöründe yollarının daima açık olmasını diliyoruz.

Neslihan BAKIR

Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü

Ahilik haftası etkinlikleri kapsamında okul müdürü Neslihan BAKIR başkanlığında okulumuz müdür yardımcısı Erdal KUZU ve Gemi yapımı alanı şefi Necip AVDAL Madenli yat limanı işletme sahibi Selim SÖNMEZ'i ziyaret ettiler.

İskenderun Teknik Üniversitesi Barbaros Hayrettin Paşa Gemi inşaatı ve Denizcilik fakültesi dekanı Prof.Dr.Meltem EKEN, bölüm başkanı Dr.öğretim üyesi Ercan AKAN ve öğretim görevlisi İpek Gölbol PEKDAŞ okulumuz müdürü Neslihan BAKIR'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi idareci ve öğretmenleri okul müdürü Neslihan BAKIR başkanlığında Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Seyit Ali BÜYÜK'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Okul müdürü,idarecileri ve öğretmenleri okulumuz hakkında bilgilendirmede bulundular.Okulumuz adına Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Seyit Ali BÜYÜK'e başarılar diliyoruz.

İskenderun Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Denizcilik Kulübü Arsuz Madenli Su Sporları merkezi Yat limanında eğitim çalışmalarına başlamıştır.

Okulumuzdan tayinleri sebebiyle ayrılan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Kemal KALAYCI,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ebru MORAY ve Rehberlik öğretmeni Arzu ALIR için veda yemeği düzenlendi.Okul müdürü Neslihan BAKIR tarafından öğretmenlerimize teşekkür ve başarı plaketi takdim edildi.Öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.Yeni görev yerlerinde sağlık ,başarı ve mutluluklar diliyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri dolayısıyla okulumuzu temsilen idareci ve bayrak,flama taşıyan üniformalı öğrencilerimiz törenlerin kutlandığı İskenderun Atatürk Anıtında hazır bulundular.30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Hatay İl Milli Eğitim müdürü Seyit Ali BÜYÜK, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali HAYTAZ okulumuzu ziyaret ettiler.Okul müdürü Neslihan BAKIR, Denizcilik alanı atölye şefi Mustafa ŞENTÜRK,Gemi yapımı alanı şefi Necip AVDAL tarafından okulumuz birimleri, bölümleri, alanları ve teknik atölyeler hakkında bilgi verildi.Okulumuza ziyaretlerinden dolayı değerli müdürlerimize ve ev sahipliğinden, bilgilendirmelerden dolayı okulumuzun değerli öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

İMEAK Kocaeli şubesi yönetim kurulu başkanı Vedat DOĞUSEL,İMEAK İskenderun yönetim kurulu üyeleri ve başkanı,yat tasarımcısı Tanju KALAYCIOĞLU, Atakaş limanı işletme genel müdürü Vedat OHRİ, İskenderun Teknik Üniversitesi öğretim görevlileri okulumuzda ve gemi yapımı atölyesinde incelemelerde bulundular.Okul müdürü Neslihan BAKIR , alan şefleri ve öğretmenleri tarafından ilgililere okulumuz, birimleri , atölyeleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi, okulda öğrenci uygulamalı eğitiminin daha fazla geliştirmesi yönünde işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Okulumuzda uzun yıllardır görev yapan ve öğrencilerimiz için emek veren Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmeni Kemal KALAYCI,Din Kültürü ve Ahlak bilgisi dersi öğretmeni Ebru MORAY ve Rehberlik öğretmeni Arzu ALIR 'ın tayinleri çıkmıştır.Değerli öğretmenlerimize okulumuz için verdikleri emek ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.Yeni okullarında sağlık, başarı, mutluluk ve güzellikler diliyoruz.

İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi adına

Okul müdürü

Neslihan BAKIR

Tem

İSKENDERUN DA 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI.OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİDE RESMİ DENİZCİLİK ÜNİFORMALARI İLE TÖRENDE HAZIR BULUNDU.

1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Tem

İSKENDERUN SEFA ATAKAŞ DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OLARAK 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMINI KUTLUYORUZ.

İskenderun Teknik Üniversitesi Denizcilik fakültesi dekanı Meltem EKEN ve üniversite personeli okulumuzu ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından bilgi verilmiştir.Okulumuzun denizcilik ve gemi yapımı atölyelerini inceleyerek yetkili öğretmenlerden bilgi almıştır.Ziyaretlerinden dolayı dekan Meltem EKEN ve İSTE üniversite personeline teşekkür ediyoruz.

Denizcilik Alan Öğretmenimiz Rüstem SARITAŞ'ın kayınpederi vefat etmiştir.Merhuma Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyoruz.

İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İle İskenderun Bölge Liman Başkanlığı İle Ortak Hazırlanan Denizcilik Tanıtım Semineri İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Bölge Liman Başkanı Hüseyin Demir'in Katılımıyla Gerçekleşmiştir.

İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Hanifi Uysal Ortaokulu, Atatürkçü Düşünce Ortaokulu 8.Sınıf Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Semineri Yapılmıştır.

Seminer Tanıtımları Okulumuz Denizcilik Alanı Meslek Dersi Öğretmenleri Mustafa Şentürk, Esra Arslan, Okulumuz Rehber Öğretmeni Arzu Alır Ve İskenderun Liman Başkanlığı Denizcilik Uzmanı İsmail Taçyıldız Tarafından Yapılmıştır.