DENİZCİLİK VE KABOTAJ KABOTAJ BAYRAMI İSKENDERUNDA TÖRENLE KUTLANDI.

İSKENDERUN SEFA ATAKAŞ DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TANITIM VİDEOSU

Hatay il milli eğitim müdürü Mustafa ÖZTÜRK, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve İskenderun İlçe milli eğitim Müdürü Ali HAYTAZ okulumuzu ziyaret ederek okul Müdürü Neslihan BAKIR ve okul idarecilerinden bilgi aldılar. Okulumuzun  tüm birimlerinde, Denizcilik ve Gemicilik atölyelerinde incelemede bulundular ve meslek dersleri alan ve bölüm şeflerinden ve öğretmenlerinden bilgi aldılar. Okulumuzun Gemi yapımı atölyesinde öğretmen ve öğrenciler tarafından imal edilen ve denize indirilen teknemiz ile test kullanımı yapıldı.Hatay il milli eğitim müdürü Mustafa ÖZTÜRK, İl milli eğitim şube müdürlerine ve İskenderun ilçe milli eğitim Müdürü Ali HAYTAZ ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

İskenderun ilçe milli eğitim müdürü Ali HAYTAZ okulumuzu ziyaret etti. Okul müdürü Neslihan BAKIR, müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından okul birimleri hakkında bilgi verildi. Gemi yapım alanı atölyesinde yapılan çalışmalar hakkında  öğretmenlerimiz tarafından bilgi verildi.

YATED DEPREM BÖLGESİNDE OKULUMUZU ZİYARETİ

YATED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu yönetimindeki 7 kişilik Yönetim Kurulu ekibi, elim deprem felaketinin yaşandığı illerden olan Hatay’a (İskenderun, Antakya bölgelerini de kapsayan) giderek program çerçevesinde; Sektörümüze hem eleman yetiştiren, hem de tekne üretimi ile katkıda bulunmayı hedefleyen İskenderun’daki Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti ve okul müdürü Neslihan Bakır ve öğretmenlerden bilgi aldılar.HADO Hatay Deniz Otobüsleri Yat Marinayi ve çadırlarda  kalan  depremzedeleri ziyaret ettiler ve tüm bu birimlere dernek olarak desteğini belirttiler.

Ziyaret kapsamında; İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yönetim kadrosu olarak görüşmeler yapıldı, atölyesi gezilerek imkanlarına bakıldı ve tamamen kendi imkanları ile ürettikleri 4.65 bir teknenin denizde deneme sürüşünü gerçekleştirerek önerilerde bulunuldu. En yakın süreçte de yapılacak olan bir program çerçevesinde okula tam anlamıyla destek verileceğini YATED yönetim kurulu belirtti.

Okulumuz adına zor günlerde bizlere destek olan YATED ( Yat ve Tekne endüstrisi derneği) yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Ock

Resmi turnuvada Hatay il dördüncüsü ve İskenderun ilçe ikincisi olan okulumuz Futsal takımının öğrencilerine okul müdürü Neslihan BAKIR ve Beden eğitimi öğretmeni Engin CANIMOĞLU tarafından karne töreni öncesinde düzenlenen törenle başarı madalyaları takdim edildi.Kupayı okulumuza kazandıran Beden eğitimi öğretmeni Engin CANIMOĞLU ve değerli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz Futsal takımı Hatay il dördüncüsü olarak madalya kazanmıştır.Başarıda emeği geçen takım oyuncularını ve okulumuz Beden eğitimi öğretmeni Engin Canımoğlunu tebrik ediyoruz.

Ock

Denizcilik lisesi öğrencileri fiber tekne üretti

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından üretilen ve İskenderun Körfezi'nde testlerden başarıyla geçen fiber teknede seri üretim hedefleniyor.

OKULUMUZUN FOTOĞRAF GALERİSİ

Ara

İskenderun Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sayın Ergün GÖZÜKÜÇÜK'e ve kapalı yüzme havuzu tesis idarecilerine, personeline, yüzme öğretmenlerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik uzman psikolog Uğur Seküçoğlu tarafından "öfke kontrolü" konulu seminer verildi.Psikolog Uğur Seküçoğlu'na ve okulumuz Psikolojik danışman ve rehberlik öğretmeni İpek Karamurtlu Şentürk'e teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz futsal takımı İskenderun finali oynamaya ve il finallerine gitmeye hak kazanmıştır.Okulumuzun futsal takımını başarıyla çalıştıran Beden eğitimi öğretmeni Engin Canımoğlu ve  takım oyuncularını tebrik ediyoruz ve  başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik Psikolog Uğur Seküçoğlu tarafından "Mahremiyet Eğitimi ve Kişisel Sınırlar" semineri verildi.

Ara

Hatay İl Milli Eğitim Şube Müdürü  Mustafa TEKDEMİR, İskenderun Liman başkanı Erdoğan BAYRAM ve Denizcilik uzmanı İsmail TAÇYILDIZ okulumuzu ziyaret ederek Okul müdürü Neslihan BAKIR, müdür yardımcıları ve okul denizcilik ve gemi yapımı alanı şefleri ve meslek dersi öğretmenlerinden atölyeler,yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Okulumuzun Denizcilik ve Gemi yapımı atölyelerini, ekipmanlarını yerinde inceleyerek bilgi aldılar.Hatay İl Milli Eğitim Şube Müdürü  Mustafa TEKDEMİR'e, İskenderun Liman başkanı Erdoğan BAYRAM'a ve Denizcilik uzmanı İsmail TAÇYILDIZ'a okulumuzu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.