Hatay İl milli eğitim müdürü Dr.Harun TÜYSÜZ okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.İskenderun ilçe milli eğitim müdürü Ali HAYTAZ ile birlikte okulumuz Gemi Yapım Atölyesinde okul müdürü Neslihan BAKIR, okul idarecileri,Gemi Yapım alanı öğretmenleri tarafından karşılandı ve teknik çalışmalar hakkında bilgi verildi.Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlama töreni yapıldı.Görevli öğretmenler Pelin Önder, Hüseyin Uzungeliç, Şerife Dönmez ve Ali Uygun ve öğrencilerimiz ile birlikte kutlama programı hazırlandı.Kutlama programında görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Cumhuriyetimizin kurucusu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'ü saygıyla anıyoruz ve Cumhuriyetimizin 100 yılını kutluyoruz.

Okulumuz öğrencileri İskenderun Teknik Üniversitesinde Biyoloji öğretmeni Pelin Önder ve Denizcilik meslek dersi öğretmeni Sedat Doğanay rehberliğinde ABD'de kariyer çalışmalarını sürdüren Yazılım Mühendisi ve "Yarın için Şimdi Derneği " başkanı Yiğit Alp Çıray tarafından düzenlenen konferansa katıldılar.

2023/2024 eğitim ve öğretim yılı Okul aile birliği toplantısı okulumuz idarecileri, öğretmenleri, velileri ve okul aile birliği yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla okulumuz pansiyonu toplantı salonunda düzenlendi.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından "öğrenci devamsızlığı önleme" rehberi ve alınması gereken tedbirler konulu bilgilendirme rehberi hazırlanmıştır.

MEB Genel Müdürü Ali KARAGÖZ beraberinde İl Şube Müdürü Reyyan ŞERİFOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali HAYTAZ okulumuzu ziyaret etti.Okul müdürü Neslihan BAKIR, idareciler,öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.Okulumuz  Gemi Yapım Atölyesi ve Denizcilik alanı atölyesinde ve diğer birimlerinde incelemelerde bulundular ve ilgili alan öğretmelerinden bilgi aldılar.Okulumuza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Neslihan BAKIR

Okulumuz hemşiresi Seren Çınar tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik Hijyen eğitimi verildi.

Okulumuz Psikolojik Danışman/ Rehber Öğretmenleri

Ayşe Nur Savranoğlu ve Beyza Kurt tarafından

Okulumuz öğrencilerine yönelik okula, Çevreye ve Pansiyona uyum ile Akran Zorbalığını önleme çalışmaları kapsamında seminer verildi.

Okulumuz öğrencilerine Denizcilik alanı öğretmeni Hüseyin Dinç tarafından İşçi Sağlığı ve Güvenliği semineri verildi.

Hatay Valisi Sn.Mustafa MASATLI okulumuzu ziyaret etti.Beraberinde İskenderun Kaymakamı Sn.Murat Sefa DEMİRYÜREK,İlçe Milli Eğitim müdürü Sn.Ali HAYTAZ ve okulumuz hayırseveri işadamı ATAKAŞ Şirketler Grubu Yönetim kurulu başkanı Sn.Recep ATAKAŞ ile birlikte okulumuz Gemi Yapım Atölyesi, Denizcilik Gemi Makine atölyesi ve diğer okul birimlerini ziyaret ederek okul müdürü Neslihan BAKIR ,okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından karşılandı ve bilgi verildi.Sayın Valimiz Mustafa MASATLI okul özel anı defterini imzaladı, öğretmen ve öğrencilerimiz ile sohbet etti ve 2023 ve 2024 eğitim ve öğretim yılının okulumuza hayırlı olmasını diledi.Hatay Valimiz Sn.Mustafa MASATLI'ya ve beraberindeki heyete okulumuzu ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Neslihan BAKIR

Okulumuz 2023/2024 eğitim ve öğretim yılı Millî Eğitim Bakanı Sn.Yusuf TEKİN 'in 2023/2024 eğitim ve öğretim yılı dönemi açılış konuşması ile başladı.

Okulumuzun dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

2023/2024 eğitim ve öğretim yılının okulumuz için hayırlı olmasını diliyorum.

NESLİHAN BAKIR

KICK BOKS FULL CONTACT B MİLLİ TAKIMI  AVRUPA GENÇLER ŞAMPİYONASINDAKİ BAŞARILARINDAN DOLAYI  ÖĞRENCİMİZ MUHAMMED GÖKTÜRK KARA VE ANTRENÖRÜ MAHİR ŞAHİNTÜRK 'Ü TEBRİK EDİYORUZ.

MEB Daire Başkanı Ercan ALPAY ve

İl milli eğitim şube müdürü Reyyan ŞERİFOĞLU okulumuzu ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerinden okulumuz ile ilgili bilgi aldılar ve okulumuzun farklı birimlerini incelediler.

DENİZCİLİK VE KABOTAJ KABOTAJ BAYRAMI İSKENDERUNDA TÖRENLE KUTLANDI.

İSKENDERUN SEFA ATAKAŞ DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TANITIM VİDEOSU