Okulumuz kız öğrencilerine Psikolojik Danışman Beyza KURT ve Ayşe Nur SAVRANOĞLU  tarafından "Kadın Olmak" konulu seminer verilmiştir.

Okulumuz Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik kulübü öğrencileri ile birlikte İskenderun Teknik Üniversite Kütüphanesi ve Gençlik Ofisi Kütüphanelerine gezi düzenlenmiştir.

Okulumuz öğrencileri İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen münazara yarışmasında birinci turu başarıyla geçti.Öğrenci ve Öğretmenlerimizi tebrik ederiz ve başarılar dileriz.

Şbt

İl Milli Eğitim müdürü Dr. Harun TÜYSÜZ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali HAYTAZ ve İskenderun  Liman Başkanı Atilla PİRALİOĞLU Madenli Yat Limanındaki su sporları merkezindeki denizcilik alanı eğitim platformunun yapım çalışmalarını incelemek ve okulumuz tarafından imal edilen teknemizin deneme sürüşünü yapmak üzere ziyarette bulunmuşlardır.

Şbt

Yeşilay'da gönüllü eğitim görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerine "Bağımlılıkla Mücadele" kapsamında tütün ve teknoloji bağımlılığı konularında seminer verilmiştir.

Şbt

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası başladı. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 20 Şubat 2024 Salı günü, Hatay İskenderun’da bulunan Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Müdürü Neslihan Bakır ve beraberindeki heyeti, Odanın Fındıklı’daki Genel Merkezi’nde kabul etti. Ziyarete, Oda Meclis Eğitim ve İstihdam Komisyonu Başkanı Teoman Mustafa Akyol ile okulumuzun idareci ve öğretmenleri katıldı.

Şbt

Fenetbahçe ve Milli Takım'ın eski kalecisi ve Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan DEMİREL standımızı ziyaret ederek okulumuz ve teknemiz hakkında bilgi aldı. Kendilerine teşekkür ederiz ve Süper Lig'de başarilar dileriz.

Şbt

Bakan Yardımcısı Sn. Osman POYRAZ ve YATED Başkanı Sn. Murat BEKİROĞLU’nun ziyareti.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Şbt

Rahmetli Sefa ATAKAŞ'ın kıymetli eşi Nermin ATAKAŞ ve kızları Ayça ATAKAŞ bizleri fuarda standımızda ziyaret ettiler. Kendilerine destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ulaştırma Bakan Yardımcımız Sn.Durmuş ÜNÜVAR, YATED yönetim kurulu başkanı Sn.Murat BEKİROĞLU ve YATED yönetim kurulu üyeleri, İMEAK Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Sn.Tamer KIRAN, GİSBİR yönetim kurulu başkanı Sn.Murat KIRAN standımızı ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuz Gemi yapım alanı öğretmenleri ve öğrencileri tarafından imal edilen ATAKAŞ MARINE isimli teknemiz okul müdürü Neslihan BAKIR, müdür baş yardımcısı Bekir VURAL, Gemi yapım alanı öğretmenleri Edip HOROZ, Mustafa TOSUN, Denizcilik alanı öğretmenleri Şerif AKKAYA, Gökhan ERİKLİ 'nin katılımlarıyla İstanbul Bosphorus Boat Show fuarında sergilenmektedir ve okulumuzun fuardaki standı ziyaretçilerin büyük ilgi odağı olmuştur. Okul müdürü Neslihan BAKIR ulusal medya temsilcilerine ve ziyaretçilere okulumuzun çalışmaları ve yeni imal edilen ATAKAŞ MARİNE  teknemiz hakkında bilgi vermektedir.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi öğretmenleri Ayşe Nur SAVRANOĞLU ve Beyza KURT eşliğinde14/02/2024 tarihinde Çocuk Hakları Komitesi İskenderun Halk Eğitim Merkezi'nde yapıldı. Okulumuz 9-A sınıfından Muhammed Enes UYLAŞ ve 10-B sınıfından Elif TUNCER katılmıştır. Çocuk hakları hakkında bilgilendirme yapılmış olup öğrencilerimiz üye olarak seçilmiştir.

Şbt

Naciye Suna Oktay Tekin okulu Müdüremiz Nimet ÇELİKBAŞ hocamız vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Eşi Kadir ÇELİKBAŞ olmak üzere yakınlarının başı sağolsun.