2022 / 2023 Eğitim ve Öğretim yılı sorumluluk sınavları tarihleri ve programı.

İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi erkek öğrenci pansiyonu kayıt hakkı kazanan öğrenciler.Öğrenci listesi için okulumuz idaresinden bilgi alabilirsiniz.

Bilgilerinize duyurulur.

Okulumuzda görev yapan müdür yardımcısı Nurhullah KOÇ'un tayini çıkmıştır.Değerli müdür yardımcımıza okulumuz için verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz.Yeni görev yerinde ve okulunda başarı,sağlık ve mutluluk diliyoruz.Yolunuz açık olsun.

İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü

Neslihan BAKIR

İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi okul erkek öğrenci pansiyonu kayıt işlemleri ve evrakları

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI PROGRAMI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI PROGRAMI VE BAŞVURU ŞARTLARI

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ KAPSAMINDA DEPREME KARŞI HAZIRLIKLI OLMAK.

İSKENDERUN SEFA ATAKAŞ DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ  GEMİ YAPIM ALANI İLE İLGİLİ RESİMLER:

Okulumuz Gemi yapım alanı öğretmenleri ve öğrencileri yeni yapılan gemi yapım alanı atölyesinde işbirliği içinde büyük emeklerle okulumuzun ilk teknelerini başarıyla üreterek denize indirdiler.

OKULUMUZ 2021 & 2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM ORTAK YAZILI SINAVLARI TARİHLERİ

Şbt

Okulumuz Gemi yapım alanı meslek dersi öğretmeni Edip Horoz'un babası vefat etmiştir.Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi olarak öğretmenimiz Edip Horoz ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Ock

Okulumuz Gemi yapım alanı bölüm şefi ve meslek dersi öğretmeni Necip Avdal'ın babası vefat etmiştir.Okulumuz adına Necip Avdal ve ailesine başsağlığı dileriz.

Ock

Türk Milli Eğitimi'nin amaçları ve Uluslararası Denizcilik örgütü (IMO) standartlarında,Türk ve dünya denizcilik sektörüne istihdama yönelik;nitelikli,donanımlı ve yüksek rekabet gücüne sahip bireyler  yetiştiren bir kurum olmak.

Ock

Denizler  gibi sert ve ilkeli,suyun kaldırma kuvveti kadar hoşgörülü BİR KUŞAK,Kendi üretimimiz teknelerle yeşil limanlardan,masmavi sulara açılacak sonsuz BİR YOL!

Ock

Okulumuz Denizcilik alanı öğretmeni Sedat DOĞANAY'a geçirdiği rahatsızlıkdan dolayı Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.