Ock

Okulumuz Denizcilik alanı öğretmeni Onurcan ALTINOK'un dedesi vefat etmiştir.Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak Onurcan ALTINOK ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Ara

Okulumuz Fizik öğretmeni Eda SARI'nın dedesi vefat etmiştir.Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Fizik öğretmenimiz Eda SARI ve ailesine başsağlığı dileriz.

Ara

Okulumuz Denizcilik alanı meslek dersi öğretmeni Şerif AKKAYA'yı evliliğinden dolayı tebrik ederiz.Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Şerif AKKAYA  ve eşine mutluluklar,güzellikler,başarılar ve sağlık dileriz.Hayırlı olsun.

Ara

Okulumuz Gemi Yapım alanı meslek dersi öğretmeni Yüksel BULUT'u evliliğinden dolayı tebrik ederiz.Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Yüksel BULUT  ve eşine mutluluklar,güzellikler,başarılar ve sağlık dileriz.Hayırlı olsun.

Ara

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Selma ONAYLI'yı evliliğinden dolayı tebrik ederiz.Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Selma ONAYLI ve eşine mutluluklar,güzellikler,başarılar ve sağlık dileriz.Hayırlı olsun.

Ara

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni  Bekir VURAL'ın yeni doğan bebeğini tebrik ederiz.Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak Bekir VURAL ve eşine hayırlı olsun diler,çocuklarına sağlık,mutluluk,başarı ve güzel ömürler dileriz.Hayırlı olsun.

Ara

Okulumuz matematik öğretmeni Bürde KIZILDAĞ'ın yeni doğan bebeğini tebrik ederiz.Sefa Atakaş Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak Bürde KIZILDAĞ  ve eşine hayırlı olsun diler,çocuklarına sağlık,mutluluk,başarı ve güzel ömürler dileriz.Hayırlı olsun.

Ara

Okulumuz müdür yardımcısı Nurullah KOÇ'un yeni doğan bebeğini tebrik ederiz.Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak Nurullah KOÇ ve eşine hayırlı olsun diler,çocuklarına sağlık,mutluluk,başarı ve güzel ömürler dileriz.Hayırlı olsun.

Kas

Kasım 2021 dönemi okulumuz sorumluluk sınavlarına ilgili derslerden sorumlu olan 10.,11.,12.sınıf ve beklemeli öğrencilerimiz katılacaktır.

OKULUMUZ 2021&2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM ORTAK SINAVLAR PROGRAMI

OKULUMUZ DENİZCİLİK ALANI 9.SINIF GEÇİCİ ÖĞRENCİ LİSTELERİ